Pagina wordt geladen ...

Sponsoren en leden

Lid worden van businessclub HZVV Onderneemt?

Wilt u lid worden of meer informatie omtrent het lid worden neem dan gerust contact met ons op.

De volgende bedrijven zijn reeds lid!

Hoofdsponsoren (Platinum sponsor)

logo ab bouw

AB Bouw is al enige jaren nauw verbonden aan HZVV. Eigenaar en ondernemer André Bouwmeester heeft een grote voorliefde voor het spelletje en is soms zelf actief als scheidsrechter. Samen met zijn gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakmensen wil hij uw oorspronkelijke wensen overtreffen. AB Bouw is dan ook uw partner voor verbouwingen. 

Goud sponsoren

TVM bestaat inmiddels al meer dan zestig jaar en is al daarnaast ook al decennia sponsor van de rood-witten van het sportpark Bentinckspark. TVM Verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van transportverkeer.

Present is een creatief styling bureau gevestigd in Hoogeveen met ruim 10 jaar ervaring. Of het nu gaat om een het inrichten van een winkeletalage, het verzorgen van decoratiemateriaal tijdens een beurs of de aankleding van een bedrijfspand, het team creatieve team van Present, bestaande uit 15 styling specialisten, staat graag voor u klaar. 

Intersport Jan Bols Hoogeveen is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Gelegen aan de Hoofdstraat 165/167 in het centrum van Hoogeveen vind je het filiaal van INTERSPORT. Met een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden dé ideale plek om je sportspullen te kopen!

Afier is inmiddels al jarenlang sponsor van HZVV. Mede-vennoot Erik-Jan Kreuze wordt binnen de vereniging zeer gewaardeerd voor het vele werk dat hij al jaren verzet. Afier Accountants + Adviseurs doet haar werk op geheel eigen en doordachte wijze. Op een manier die in de loop der tijd de naam ‘Afierisme’ heeft gekregen. Een werkwijze waar zij ‘fier’ op zijn.

 

Zilver sponsoren

HEMA Hoogeveen, gevestigd aan de Hoofdstraat in Hoogeveen, is ook dit seizoen weer lid van de hoofdsponsorgroep.

 

Albatros Groothandel is een familiebedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Vader Wim en zoon Carlo zijn bekende gezichten binnen de club. Albatros is een groothandel in food en non-food producten. Zo leveren zij aan o.a. MKB-bedrijven, supermarkten (campings, SRV, etc.), (semi)-overheden en exportklanten.

Move2be is een dynamische organisatie die actief is op het gebied van fysiotherapie, fitness, bedrijfsgezondheid en diëtetiek. Daar is uw gezondheid in vertrouwde handen!

Scholing Installatietechniek is een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft.
Coop Supermarkt COOP telt in Hoogeveen inmiddels drie filialen van COOP Supermarkten, in Wolfsbos, de Grote Beer en De Weide. COOP wil zich vooral actief gaan bezighouden met een aantal jeugdactiviteiten en toernooien.
Uiterwijk Winkel sponsor HZVV Onderneemt Uiterwijk Winkel staat als familiebedrijf al meer dan 90 jaar garant voor persoonlijk, onafhankelijk en betrouwbaar advies. 
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen ze bij EuroPlanit met veel plezier. Ze zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. 

 

Brons sponsoren

Actio advocaten juristen

reisbureau van der goes

lanting reizen

concordia HZVV sponsor 

Sterre

Moes Installatietechniek

Businessclubleden

logo autobedrijf van der weide

klaver Fietsparkeren

logo totaal design

baltussen

't Holt Holding BV

Rovecom 2018

 

Schildhoeve

 

 

 

t Noord Organisatiebureau    

 

Clubsponsoren

 

Deventrade

 

 

Seniorensponsoren