Pagina wordt geladen ...

Sponsoren en leden

Lid worden van businessclub HZVV Onderneemt?

Wilt u lid worden of meer informatie omtrent het lid worden neem dan gerust contact met ons op.

De volgende bedrijven zijn reeds lid!

Hoofdsponsoren (Platinum sponsor)

logo ab bouw

AB Bouw is al enige jaren nauw verbonden aan HZVV. Eigenaar en ondernemer André Bouwmeester heeft een grote voorliefde voor het spelletje en is soms zelf actief als scheidsrechter. Samen met zijn gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakmensen wil hij uw oorspronkelijke wensen overtreffen. AB Bouw is dan ook uw partner voor verbouwingen. 

Albatros Groothandel is een familiebedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Vader Wim en zoon Carlo zijn bekende gezichten binnen de club. Albatros is een groothandel in kruidenierswaren. Ze richten zich met name op gevangeniswinkels. Daarnaast beleveren ze ook bedrijven en overige winkels.

 

Goud sponsoren

Intersport Jan Bols Hoogeveen is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Gelegen aan de Hoofdstraat 165/167 in het centrum van Hoogeveen vind je het filiaal van INTERSPORT. Met een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden dé ideale plek om je sportspullen te kopen! Met specialisatie in onder andere schaatsen, skeeleren, voetbal, tennis, bad/beach, hockey, running, darts, fitness/ training en wandelen zijn ze dé sportspeciaalzaak in Hoogeveen en omgeving.

TVM bestaat inmiddels al meer dan zestig jaar en is al daarnaast ook al decennia sponsor van de rood-witten van het sportpark Bentinckspark. TVM Verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van transportverkeer.

 

logo afier new

Afier maakt sinds vorig seizoen onderdeel uit van de hoofdsponsorgroep. Inmiddels is dit bedrijf al jarenlang sponsor van HZVV. Mede-vennoot Erik-Jan Kreuze wordt binnen de vereniging zeer gewaardeerd voor het vele werk dat hij al jaren verzet. Afier Accountants + Adviseurs doet haar werk op geheel eigen en doordachte wijze. Op een manier die in de loop der tijd de naam ‘Afierisme’ heeft gekregen. Een werkwijze waar zij ‘fier’ op zijn.

 

Zilver sponsoren

HEMA Hoogeveen, gevestigd aan de Hoofdstraat in Hoogeveen, is ook dit seizoen weer lid van de hoofdsponsorgroep.

 

Zwartwoud, met mede-eigenaar Marcel Schoemaker, is een vertrouwd gezicht bij HZVV en inmiddels al geruime tijd trouwe sponsor van de club. Zwartwoud is gevestigd in Groningen en ontwikkelt en produceert maatwerk op het gebied van winkelinrichting en kantoorinrichting.

 

Eshuis Wams

Eshuis Wams Installatietechniek is al een zeer lange betrokken bij HZVV. Eshuis Installatietechniek is in 1960 opgericht. Met decennia ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot betrouwbare partner op het gebied van alle disciplines binnen de installatietechniek.

 

Coop Supermarkt

COOP is één van de nieuwste leden van de hoofdsponsorgroep. Hoogeveen telt inmiddels drie filialen van COOP Supermarkten, in Wolfsbos, de Grote Beer en De Weide. COOP wil zich vooral actief gaan bezighouden met een aantal jeugdactiviteiten en toernooien.

 

Duocore drukwerk & creatie heeft sinds kort een vestiging in Hoogeveen (Stephensonstraat 13). De one-stop-service voor je communicatie en marketinguitingen zowel digitaal off- en online als traditioneel op papier. Van concept ontwikkeling, advies en ontwerp tot eigen drukwerkproductie, print en sign-making op maat.

Scholing Installatietechniek is een totaalinstallateur voor het aanleggen van technische installaties: alles wat met gas, water en electra te maken heeft.

 

Brons sponsoren

Actio advocaten juristen

verentis logo

reisbureau van der goes

Present Eyecatcher

muzikant

concordia HZVV sponsor 

Uiterwijk Winkel sponsor HZVV Onderneemt

logo hoving schilderwerken

Willenborg Centrum voor Mondzorg

topinstallatiegroep

Moes Installatietechniek

baltussen

Brink assurantien

t Noord Organisatiebureau

lanting reizen

Kreeft opleidingen Sterre

 

 
     

Businessclubleden

Mann Advies

 

logo autobedrijf van der weide

tapatapa

Aannemersbedrijf Allard Schulting

  klaver Fietsparkeren

logo totaal design

Adcom Consultancy & belastingadvies

grand cafe hoogeveen

't Holt Holding BV

Slombo BV/ Bouwbedrijf Slomp

 

Schildhoeve

 

Rovecom 2018

 

 

van der linden autos

 

Clubsponsoren

 

 

Deventrade

 

 

 

 

Seniorensponsoren

 

 

Brink assurantien