Pagina wordt geladen ...

Welkom Lease Quality B.V. bij HZVV

 

Lease Quality

HZVV is trots om Lease Quality B.V. als nieuw businessclublid te mogen begroeten. Lease Quality heeft een passie voor voetbal en mobiliteit. Dit willen zij tot uiting brengen bij de mooiste club van Hoogeveen.

Lease Quality staat voor kwaliteit. Kwaliteit leveren zij o.a. door een compacte en platte organisatiestructuur. De lijnen zijn kort waardoor er  snel geschakeld en efficiënt gewerkt wordt.  Lease Quality kent de klant en de klant kent Lease Quality. Zo past Lease Quality haar  dienstverlening aan, aan wat past bij uw specifieke mobiliteitsbehoefte.

Daarnaast is Lease Quality merkonafhankelijk. U bent dan ook helemaal vrij in de samenstelling van uw wagenpark. Van klein en compact tot groot en compleet. En van personenwagens tot lichte bedrijfswagens.

Lease Quality biedt verschillende mobiliteitsoplossingen. Leasing is maatwerk en daarom bij Lease Quality altijd afgestemd op de specifieke wensen en situatie van de klant. Lease Quality onderscheidt een aantal  leasevormen:

• Full Operational Lease

• Netto Operational Lease

• Financial Lease

• Shortlease

• Wagenparkbeheer

Voetbal en zaken doen, een mooie combinatie met scoringskansen!

Voor meer informatie over Lease Quality, kijk eens op de website: www.leasequality.nl of neem contact op met Andy de Nijs, Accountmanager met een frisse kijk op mobiliteit Andy is goed bereikbaar  op 06-10995890 of per e-mail: adenijs@leasequality.nl Hij reageert binnen 24 uur en daagt u graag uit om dit te testen!