Pagina wordt geladen ...

Stotijn Notariaat nieuwe sponsor

Businessclub HZVV Onderneemt is verheugd dat Stotijn Notariaat zich als nieuwe sponsor zich heeft verbonden aan HZVV. Uiteraard hopen wij op een lange en sterke samenwerking met dit mooie bedrijf. Welkom, Stotijn Notariaat!

Veel mensen krijgen ooit in hun leven te maken met een notaris. Sommige mensen vaak, sommige mensen een enkele keer. Op verschillende momenten in je leven heb in elk geval een notaris nodig. Dat kan zijn als je gaat samenwonen, als je gaat trouwen, als je kinderen krijgt, als je een huis koopt, een onderneming begint, maar ook als je uit elkaar gaat, van iemand erft, of juist zelf je eigen nalatenschap wilt regelen met een testament. De notaris is bij veel zaken wettelijk verplicht gesteld. De notaris heeft de juridische vakkennis die nodig is om deze zaken goed vast te leggen. De tekst die dan gebruikt wordt, is vaktaal, en daarom voor de normale burger wat moeilijk te doorgronden. De meerwaarde van een notariskantoor zit hem dan vaak in de vertaalslag naar de normale burger toe, de toegankelijkheid en menselijkheid.

Over Stotijn Notariaat

Stotijn Notariaat en Mediation is een relatief jong notariskantoor. Jong zowel in haar bestaan (gestart in maart 2001), jong in haar personeelsopbouw, en modern en vooruitstrevend in haar werk en werkbenadering. Onze advertentiereeksen zijn bij veel mensen bekend en spraakmakend. En geven ook onze filosofie weer: open, toegankelijk, kundig en vakkundig, maar wel met een lach. Concurrerend met onze tarieven, maar met een zeer hoge kwaliteitsstandaard.

Ons kantoor is gevestigd in de Wijk, tegen Meppel aan. Goed bereikbaar vanuit de plaatsen Hoogeveen (12-15 minuten), Meppel (8-10 minuten), Zwolle (20 minuten). Onze clientèle komt vanuit een brede regio, uit alle lagen van de bevolking, en is van alle leeftijden. Daarnaast hebben wij een vestiging in Ruinerwold, waar we enkele dagdelen aanwezig zijn.

Korting voor HZVV-leden

Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijke tarieven en prijsopgaven, een vakkundige en kwalitatief hoge dienstverlening, en een menselijke en toegankelijke benadering. Speciaal voor de leden van HZVV hebben wij een kortingsactie (ook wel het een-tweetje-met de notaris genoemd). Hierbij krijgt u 5% korting op ons honorarium en gaat 5% hiervan terug naar HZVV. Win-win vinden wij. Het enige wat u hoeft te doen, is aan te tonen dat u lid bent van HZVV. Bent u zelf geen lid van HZVV, maar speelt uw kind in een jeugdelftal, dan mag u ook van deze actie gebruikmaken.   

Meer informatie: https://www.stotijnnotariaat.nl/