Pagina wordt geladen ...

Robert Nieland nieuwe voorzitter HZVV Onderneemt

Businnessclub HZVV Onderneemt heeft in de persoon van Robert Nieland een nieuwe voorzitter benoemd. Nieland volgt Jan-Wiebren de Vries op, die na zeven jaar in diverse bestuursfuncties binnen de vereniging HZVV en businessclub HZVV Onderneemt afscheid neemt.

Robert Nieland: "Na bijna 4 jaar bestuurslid commerciële zaken te mogen zijn geweest bij HZVV Onderneemt, heeft het bestuur mij gevraagd, om na het vertrek van Jan Wieberen de Vries, het stokje van hem over te nemen als voorzitter van HZVV Onderneemt. Daar heb ik direct ja tegen gezegd. Het is een mooie club met ondernemers die HZVV allemaal een warm hart toe dragen. Ook in deze periode waar we allemaal inzitten. Heb er heel veel zin in om samen met mijn mede bestuursleden om deze mooie club met ondernemers nog meer bij elkaar te brengen. Maar natuurlijk zoeken we ook nog enthousiaste ondernemers die lid willen worden van HZVV Onderneemt, want samen worden we nog sterker." Stefan Wiersema zal de ontstane vacante bestuursfuctie, naast Robert Ottes op commerciele zaken, gaan invullen.

Afgetreden voorzitter Jan-Wiebren de Vries: "Ik heb de club leren kennen als een gedreven en betrokken vereniging, zowel naar leden als naar sponsoren. Zowel binnen HZVV Onderneemt, als het verenigingsbestuur heb ik vele gave zaken mogen meemaken. Van tripjes naar Newcastle en Wolfsburg, maar ook de 'kleinere' activiteiten bij en met onze lokale ondernemers. Ook het indirect bijdragen aan de groei van de jeugd en senioren was een mooi succes om onderdeel van de zijn. Na ruim zeven jaar tik ik de bal door aan Robert Nieland. Als nieuwe voorzitter van HZVV Onderneemt wens ik hem het best samen met de mannen van HO en wens ik iedereen binnen de vereniging en de sponsoren het beste!"

Het bestuur van HZVV Onderneemt bedankt Jan-Wiebren van harte voor zijn inzet voor HZVV en HZVV Onderneemt! 

FOTO: Nieuwe voorzitter Robert Nieland (links) en afgetreden voorzitter Jan-Wiebren de Vries.