Pagina wordt geladen ...
 

Nieuwjaarsreceptie

 

De Nieuwjaarsreceptie van HZVV Onderneemt een gezellige voortuitblik!


Op vrijdag 17 januari is bij het Postkantoor de nieuwjaarsreceptie van HZVV ONDERNEEMT gehouden. Diverse sponsoren proosten op het nieuwe jaar. Tevens werd aan de leden het nieuwe bestuur voorgesteld en deze werk bij acclamatie aangesteld. Jan Leijssenaar en Marcel Schoemaker bleven in functie. Toegevoegd werden Jan Wiebren de Vries (in dagelijks leven werkzaam als directeur bij de ABN AMRO) en Erik-Jan Kreuze (voorheen voorzitter sponsorcommissie HZVV). Bedankt voor hun inzet werden Arjan Kleine en Hendrik Jan Lip. Het nieuwe bestuur van HZVV ONDERNEEMT wenst Arjan veel succes met zijn studie voor registeraccountant en Hendrik Jan natuurlijk met prachtige grand café Het Postkantoor. Op de avond werd het programma 2014 bekend gemaakt. Centraal de trip naar Hamburg op 7 en 8 maart, met een toer door Hamburg by Night en bezoek aan HSV-Frankfurt. Ook werden de leden opgeroepen om mee te doen met 'Match Fixing'.

HZVV Onderneemt Nieuwjaarsreceptie 2014
 Match Fixing
 

NIet om de wedstrijden van HZVV-1 te beinvloeden, maar om te matchen met andere sponsoren. Op 3 maart wordt bij HZVV de kickoff voor dit programma gehouden. Dit voorjaar zullen sponsoren kennismaken met verschillende branches en met de sponsoren die daarin actief zijn. Doel van dit alles? Samen zijn we sterker. Sponsoren van HZVV steunen elkaar en proberen bij opdrachten eerst aan collega-sponsoren te denken. Daarom gaan we 'speeddaten' en houden we 'branche-lunches'. Kortom sponsor zijn of worden bij HZVV helpt bedrijven ook in tijden van crisis.

 

Website en activiteiten
 

Tijdens de niewjaarsreceptie werd de nieuwe website aangeboden door de kersverse sponsor webwe gelanceerd en werd gewezen op de agenda met activiteiten, opgeven kan via de website door op agenda te klikken.


Spieren voor spieren
 

Natuurlijk werd er ook nog even stil gestaan met het bijzonder doel waar HZVV bij betrokken is, de voorzitter van de projectgroep van HZVV steunt Spieren voor Spieren sprak de sponsor toe en moedigde iedereen aan om mee te doen met de vele sponsor en activiteiten die rondom dit fantastische doel allemaal plaatsvinden.

Het bestuur HZVV Onderneemt

Jan, Marcel, Jan Wiebren en Erik-Jan