Pagina wordt geladen ...

MAN Advies nieuwe sponsor

Businessclub HZVV Onderneemt verwelkomt MAN Advies als nieuwe sponsor van de club. Daarnaast is MAN Advies sponsor geworden van de 'Man of the match', die iedere thuiswedstrijd wordt gekozen.

Wie is MAN Advies?

MAN Ondernemersadvies is een administratie- en adviesbureau voor MKB-ondernemers dat qua concept tussen een accountantskantoor en een administratiekantoor inzit.

Bij een administratiekantoor betaal je in het algemeen niet veel voor je boekhouding, maar daar mis je vaak het advies, terwijl een accountantskantoor behoorlijke tarieven hanteert en je daarmee meestal ook betaalt voor zaken die je als MKB-ondernemer niet nodig hebt. MAN Ondernemersadvies zit daar precies tussenin. Onze diensten zijn betaalbaar en tegelijkertijd krijg je daarvoor als ondernemer ook goed advies. Wij werken met een vast bedrag dat je betaald per maand. En als je eens belt met een vraag, krijg je geen factuur voor een half uurtje.

Het gaat bij MAN vooral om het advies, om wat je doet met de cijfers. Vaak krijgt een ondernemer de jaarrekening op de mat en is het ‘tot volgend jaar!’. Wij kijken tussentijds met de klant naar de situatie op basis van actuele informatie. Haal je je doelstelling? Wat moet er gebeuren?’ Sleutelrol in dit geheel speelt het boekhoudprogramma van Yuki. Daarmee lopen we voorop. Het is volledig geautomatiseerde boekhoudsoftware, waarbij je al je facturen scant en via een app op je telefoon je bonnetjes door kunt sturen. Alles wordt in Yuki direct verwerkt, waardoor je altijd up to date bent en voorzien van de juiste financiële informatie. Ons motto is “Betaalbare administratie, waardevol advies”.

MAN Ondernemersadvies is gevestigd aan de Van Limburg Stirumstraat 24 in Hoogeveen. Voor vragen of een afspraak bel 085 2734050 of mail naar ariemulderij@manadvies.nl