Pagina wordt geladen ...

Lunchsessies bij sponsoren

Thema 3e LUNCHSESSIE op 27 februari:
Belangrijke regels voor de ondernemer om rekening mee te houden

Vanaf 12 december gaan we een 4-tal Lunchsessies organiseren. Dit willen we doen om de binding tussen sponsoren verder te vergroten en ondernemers iets te laten vertellen waar wij van denken dat iedereen daar iets mee kan. Ook willen we het de sponsoren waarvoor het lastiger is om op zaterdagmiddag naar het voetbalveld te komen de mogelijkheid bieden om met andere sponsoren kennis te maken.
 
De lunch sessies duren ongeveer 1½ uur, van 11:45 uur tot 13:15 uur. Wij zullen trachten dit zoveel mogelijk bij een sponsor te organiseren. Zo krijgt het desbetreffende bedrijf de mogelijkheid om het bedrijf te laten zien. Van 12-13 uur zullen we dan lunchen en dan hebben 1 of 2 HO leden de tijd om ons iets te vertellen waar we allemaal wat aan hebben. HO zal de lunch verzorgen.
 
Doel van deze bijeenkomst is om elkaar beter te leren kennen, zodat we weten wat een ander lid doet en om dan te kijken of er dan zaken gedaan kunnen worden. Dit is een van de reden waarom een ieder lid is geworden van HO naast natuurlijk het ondersteunen van HZVV!
 
Dit zijn de eerste vier lunch sessies (onder voorbehoud). Ons streven is om met minimaal 15-20 aanmeldingen van start te gaan.

 • 12 december: LUNCHSESSIE Locatie: Team Adis
  - Team Adis: Wat is het belang van een goede website en Google Ads?

 

 • 23 januari: LUNCHSESSIE – Locatie: AB Bouw
  - Mean Energie: Transitie in de energie markt wat betekend dat voor u?
  - Studio Ruigrok: De kracht van een logo en een merk

   
 • 27 februari: LUNCHSESSIE – Locatie: Stotijn
  - Stotijn: Belangrijke regels voor de ondernemer om rekening mee te houden


  AANMELDEN
   

 • 3 april: LUNCHSESSIE - Locatie: Zorg Zaak
  - Verentis: Wat zijn de mogelijkheden van @365