Pagina wordt geladen ...

Kreuze Column HZVV Onderneemt

Erik Jan Kreuze

Ook bij HZVV Onderneemt is stilstand achteruitgang. Je moet blijven vernieuwen. Daarom is er de afgelopen maanden het nodige gebeurd. Zo is Jan Wiebren de Vries op de stoel van Johan Massier terecht gekomen in het bestuur van de vereniging HZVV. Johan die a.i. commerciële zaken op zich had genomen is zelf immers doorgeschoven naar de voorzittershamer. Jan R. Stam heeft na twee termijnen afscheid genomen als voorzitter van de vereniging HZVV. Jan (en ook Johan) blijven betrokken bij de sponsoring van HZVV. HZVV Onderneemt kan hun contacten in het bedrijfsleven erg goed gebruiken. Jan Wiebren neemt tot zomer 2016 zijn rol als voorzitter van de activiteitencommissie bij HZVV Onderneemt waar. Oftewel: We zoeken daarvoor dus een net zo’n goeie kerel of dame. U zult Jan Wiebren ook op andere manieren tegen komen, want hij is al zeer fanatiek gestart met zijn werk als bestuurslid.
Tweede verandering is dat Stefan van Dorst zitting heeft genomen in het bestuur als voorzitter van de acquisitiecommissie. Een commissie die niet zal stilzitten. De eerste nieuwe contracten zijn al weer gesloten of verlengd. We noemen u:


Nieuwe Plus-sponsoren

• Sporting Events uit Assen
• Top Installatiegroep


Nieuwe teamsponsoren

• Keurslager Drent als rugsponsor van HZVV dames 1 
• ABN AMRO heeft het shirtsponsorcontract  van de HZVV-kabouters verlengd 
• Verentis ICT als shirtsponsor van HZVV 6 (alias Team Timmerman)
 

Goed jaar

HZVV Onderneemt kan terugkijken op een goed kalenderjaar 2015. HZVV heren 1 werd kampioen en dat was ook voor de sponsoren genieten. Wederom ging HZVV Onderneemt op reis naar het  buitenland naar Wolfsburg, werd in het voorjaar een zeer geslaagd running diner gehouden en mochten we lachen bij de meeting ‘Henk Jong interviewt Henk de Jong’ met onze Henk en de Henk van Cambuur.
We zien uit naar een nieuwjaarsreceptie zoals u die nog nooit heeft meegemaakt. Met activiteiten voor mannen, vrouwen en uw kinderen. HZVV Onderneemt en De Schildhoeve organiseren dit tezamen. Laat u verrassen op 15 januari aanstaande!

HZVV Onderneemt bestuur
Komend jaar gaat HZVV Onderneemt aan de slag met de ‘Club van 25’, de hoofdsponsorgroep van HZVV. Op dinsdag 26 januari 2016 nodigen we alle potentiële leden uit bij De Muzikant. Heeft u belangstelling voor deze groep stuur dan ondergetekende dan even een mailtje of app-je.

Groet
Erik-Jan Kreuze
Voorzitter HZVV Onderneemt