Pagina wordt geladen ...

Koops Consultancy nieuwe bronssponsor HZVV

Businessclub HZVV Onderneemt is zeer verheugd dat we in deze tijd weer een nieuwe (brons)sponsor aan ons kunnen binden: Koops Consultancy.

"Koops Consultancy is opgericht door veiligheidskundigen Richard en Renate Koops. 

We zijn actief in Nederland maar zeker ook in andere delen van wereld, van Nigeria tot Schotland, zijn wij te vinden in uiteenlopende sectoren. In de loop der tijd heeft Koops Consultancy een ruime ervaring opgedaan in onder andere de petrochemie dit zowel onshore als offshore. Tevens in de Renewable industrie, met name de zonneparken, is Koops Consultancy een goede partner met ruime ervaring.

VCA bedrijfscertificering

Koops Consultancy kan uw bedrijf laten certificeren VCA * - VCA** of VCA-P, wij helpen u graag! Hierdoor is de audit voor het verkrijgen of het behoud van de VCA-bedrijfscertificering slechts een formaliteit.

Koops Consultancy verzorgt tevens opleidingen die bijdragen aan veiligheidsbesef. B-VCA, VOL-VCA en VCU, cursus Preventiemedewerker, BHV-trainingen. We kunnen rustig stellen dat cursisten getraind worden door vakidioten die hun enthousiasme graag overbrengen op anderen."