Pagina wordt geladen ...

ING stapt in als sponsor HZVV

We hebben op 6 juni 2014 te horen gekregen dat we met onze ING-pitch in de prijzen gevallen zijn. Oftewel, we hebben een sponsorcontract voor 3 jaar met de ING gewonnen.

 

De ING heeft besloten het amateurvoetbal in Nederland een boost te willen geven, door hen de mogelijkheid te bieden een sponsorcontract te verdienen, door zichzelf en ING via een zgn. pitch te presenteren.  Hierbij zouden de best beoordeelde verenigingen een ‘leuk sponsorbedrag’ tegemoet kunnen zien. Uit totaal 30 inzendingen uit deze regio (Hoogeveen- Emmen- Coevorden) zijn de inzendingen van HZVV en die van onze buren vv Hoogeveen als winnaars bekroond. Onze  pitch bestond uit een promotiefilm waarin de ING leeuw de hoofdrol speelde en Jan Stam en Marcel Smid zeer verdienstelijk ‘figureerden’ en helder communiceerden waar HZVV voor staat en waarom een sponsorverbinding met de ING hier heel goed bij past.

Over de invulling van het sponsorcontract en het bedrag kunnen op dit moment nog geen exacte mededelingen gedaan worden. Wel is de HZVV filmcrew erg blij met het behaalde resultaat.