Pagina wordt geladen ...

HZVV en ING verlengen verbintenis

Hoogeveen - Op 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een betrokken hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging HZVV verbonden. Voetbalvereniging HZVV was één van de 475 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wilde ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. Dit krijgt een vervolg, want ING heeft het sponsorschap verlengd met 3 jaar! HZVV is ING daar enorm dankbaar voor en kijkt uit naar deze verdere samenwerking. 
 

Verder bouwen

Met dit fantastische nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. HZVV zal als voetbalvereniging de betrokkenheid vergroten door de nodige uitdagingen en kansen binnen de vereniging verder op te pakken. ING biedt de club met de verlening meer ruimte om de jeugd verder uit te bouwen, maar ook meer te doen voor de inzet van onze vrijwilligers. Als tegenprestatie zal HZVV ING warm uitdragen binnen de vereniging. De verlenging is een waardering voor het harde werk van onze leden en vrijwilligers.

Nederlandse voetbal

ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.

ING en HZVV

V.l.n.r. Jan-Wiebren de Vries (HZVV, Commerciële zaken), Arnoud van Tol (ING), Johan Massier (voorzitter HZVV).