Pagina wordt geladen ...

HZVV voor Spieren voor Spieren!

 

Spieren voor Spieren

Zo jullie weten staat dit seizoen bij HZVV in teken van “HZVV steunt Spieren voor Spieren” en zijn er al vele leuke acties bedacht en een groot aantal inmiddels succesvol uitgevoerd.

In dat kader willen we als HZVV samen met onze sponsoren en eigenlijk iedereen die HZVV een warm toedraagt voor deze actie een motortoertocht organiseren en koppelen dat aan de laatste competitiewedstrijd van HZVV op zaterdag 10 mei a.s., uit in Opheusden tegen DFS die dan waarschijnlijk al kampioen zijn. Opheusden ligt in de Betuwe en we zullen een prachtige route uitzoeken met uiteraard onderweg een lunchstop.

Het vertrek is vanaf HZVV-sportpark en de vertrektijd zal rondom 10.00 uur zijn.Terug gaan we via de snelweg weer naar Hoogeveen en willen afsluiten met een gezellige BBQ bij HZVV. We proberen tussen half 7 en 7 uur terug te zijn.

We zijn niet gebonden aan en maximum aantal deelnemers, mocht de groep te groot worden dan splitsen we deze gewoon op en zorgen dat er een ervaren voorrijder en in bezit van een prima navigatiesysteem met iedere groep mee rijdt.

Bijdrage voor spieren voor spieren

De eigen bijdrage voor deze dag is € 25,- euro voor de toertocht, de lunch en entree. De drankjes bij DFS dient u zelf af te rekenen.

Bent u er ’s avonds ook bij tijdens de BBQ dan is de bijdrage € 50,- voor de hele dag als bovengenoemd en de avond. Drie drankjes tijdens de BBQ zijn van ons en de rest voor eigen rekening.

Een substantieel deel van uw bijdrage zal ten goede komen aan de actie Spieren voor Spieren en uiteraard bent u vrij om meer te doneren aan dit goede doel (waarvoor u desgewenst een factuur kunt krijgen).

Meerijden?

Meld u aan via onderstaand emailadres, waarbij u graag uw NAW gegevens vermeldt en tevens: e-mail, mobiel telefoonnummer, merk en type motor en kenteken waarop u meerijdt en of u de BBQ bijwoont.

Uiterlijk maandag 5 mei kunt u zich opgeven met deze mail door uw gegevens te mailen naar info@hzvvonderneemt.nl


HZVV Onderneemt  /  Bestuur HZVV

Erik Jan Kreuze en Jan R. Stam

Het spreekt voor zich dat u als berijder c.q. passagier op eigen risico deelneemt aan deze motortoertocht en HZVV bij schade of ongeval op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden.