Pagina wordt geladen ...

HZVV Onderneemt ontmoet ICT & Online!


Op donderdag 17 april organiseren wij een matchfixing bijeenkomst met als thema: “haal meer uit uw internet en online activiteiten”. Voor deze lunchbijeenkomst hebben wij een beroep gedaan op onze relaties/sponsoren die dagelijks actief zijn in deze wereld om u uit te leggen waar de kansen liggen en wat zoals wel en niet mogelijk is. Natuurlijk kunt u ook uw vragen kwijt over o.a. de beste internet aansluiting, sla ik mijn bestanden op in de cloud, hoe kom ik hoog in google en/of moet ik naast mijn gewone winkel een online winkel starten.

Kom donderdag 17 april dus naar Businessruimte van HZVV op het sportpark en maak gebruik van onze gratis lunch en doe uw voordeel met de kennis die wij u aanbieden over kansen op het internet!

Datum: Donderdag 17 april
Locatie: businessrumte HZVV, Sportpark HZVV
Tijd: 12.00 - 13.30 uur


Bedrijven die aanwezig zijn en hun medewerking verlenen aan dit programma zijn: Dutch Cloud, Adis Nazareet, webwe en Dotsolutions.

Verzamel u vragen over hoe kan in mer rendement uit mijn marketing halen, mijn website en wat stop ik nu in de cloud?

Opgeven kan via de website  http://www.hzvvonderneemt.nl/agenda/ict-bedrijven of per mail naar info@hzvvonderneemt.nl uiterlijk voor 10 april a.s.

Met vriendelijke groeten Het bestuur HZVV Onderneemt