Pagina wordt geladen ...

Hoofdsponsoren AB Bouw en Groothandel Albatros langer aan HZVV verbonden

HOOGEVEEN - AB Bouw en Groothandel Albatros hebben hun hoofdsponsorschap bij HZVV verlengd. De Hoogeveense bedrijven zijn beiden al jaren verbonden aan de vereniging.

AB Bouw is al lange tijd een vertrouwd gezicht bij de club. Eigenaar en ondernemer André Bouwmeester heeft een grote voorliefde voor het spelletje en hij is op zaterdagmiddag vaak bij HZVV te vinden. Samen met zijn gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakmensen wil hij uw oorspronkelijke bouwwensen overtreffen.

Groothandel Albatros is al jaren als sponsor verbonden aan HZVV. Ondernemer Carlo Annen volgt het voetbal op de voet, fanatiek supporter van HZVV 1 en is zelf ook altijd actief geweest als speler van HZVV. Zijn bedrijf Groothandel Albatros is een groothandel in levensmiddelen. Ze leveren een retail-assortiment (supermarkt) van meer dan 30.000 producten tegen concurrerende prijzen.

HZVV is erg blij dat juist in deze bijzondere tijd, waarin alle zeilen bijgezet moeten worden, deze sponsoren hun steun aan de club tonen door de aflopende sponsorcontracten te verlengen. ‘Samen sterk’, het motto van HZVV, is daarom ook juist hier van toepassing.


In het midden André Bouwmeester (AB Bouw), links Robert Ottes en rechts Robert Nieland (beiden HZVV Onderneemt).
 


Carlo Annen (Groothandel Albatros) en Robert Nieland (HZVV Onderneemt).