Pagina wordt geladen ...

Gebr. Middelveld plusponsor HZVV

Nieuwe sponsor voor HZVV

Met ingang van het nieuwe voetbal seizoen word het bedrijf Gebr. Middelveld uit alteveer plussponsor van HZVV. Na een aantal jaren businesslid te zijn geweenst gaan Richard en Dirk-Jan (eigenaars Gebr. Middelveld) een stapje hoger in de sponsorladder.

middelveld

Middelveld uit Alteveer

Het bedrijf Middelveld staat al jaren in Alteveer, hier is het bedrijf bijna een halve eeuw geleden begonnen door hun vader. Beide eigenaars runnen het bedrijf wat zich o.a. richt op asbest sanering, constructiewerk, installatiewerk, dak en gevel werk en daarnaast ook een vakwinkel heeft met materialen.

Specialist in asbest sanering

De Gebr. Middelveld is o.a. specialist in asbestsanering, dat doen ze al jaren, zo voeren ze o.a. asbestdakrenovaties en asbestgevelrenovaties uit bij bedrijfshallen, stallen, loodsen, schuren, scholen of woningen. Middelveld is in staat om hele grote saneringen van enkele duizenden vierkante meters uit te voeren, ook kleine daken van bijvoorbeeld schuurtjes, garages of tuinhuisjes kan men voor terrecht.
Naast asbestsanering en asbestrenovatie kunnen zij ook van dienst zijn bij het adviseren omtrent asbest of bij het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie.

Contact met Middelveld

Wil u eens kennismaken met het bedrijf van Middelveld, zij staan graag voor u klaar, net als de koffie die staat ook klaar. Kijk op de website en maak een afspraak. Dirk-Jan of Richard Middelveld willen ook u graag van dienst zijn met hun bedrijf en specialiteiten.

www.middelveld.nl