Pagina wordt geladen ...

Concours Hippique de Wolden

De laatste activiteit van dit seizoen zal een bezoek zijn aan het Concours Hippique De Wolden op zaterdag 19 juli van 13.00 tot 16.00 uur.

Voor alle sponsoren met partner is deze activiteit bedoeld, eens wat anders dan een voetbal wedstrijd of reisje, een paarden evenement van Internationale allure, wat al jaren wordt georganiseerd onder de rook van Hoogeveen.

wedstrijden

Internationaal

Het CH de Wolden - CSI Zuidwolde wordt gehouden van 17 t/m 20 juli en van 24 t/m 27 juli. Het twee weken durende paarden sport evenement wordt georganiseerd op het prachtige concours terrein van oud international Jan Broek.
Het is alweer de 10e editie van het mooiste outdoor concours van Noord Nederland. Net zoals voorgaande jaren verwachten zij de beste ruiters uit Nederland, onder andere Jeroen Dubbeldam, Gerco Schroder, Jur Vrieling, Marc Houtzager en Alber Zoer zullen mee doen voor Nederland. In totaal doen er ruiters uit 30 Landen mee waaronder Beezie Madden uit de Verenigde Staten de beste vrouwelijke amazone van de wereld.

Over de twee weken wordt er gestreden om een prijzen pot van in totaal 187.000,- euro.

Het Programma 19 juli

- 13.00 Ontvangst en lunch op de locatie in Veeningen

- 14.00 Rondleiding en informatie over het Concours Hippique De Wolden

- 14.30 Volgen van de wedstrijden

- 16.00 Einde programma

Voor een hapje en drankje tussendoor kunt u gebruik maken van de VIP locatie.

Voor een uitgebreid programma van Concours Hippique De Wolden en de accommodatie/locatie verwijzen wij u naar de betreffende website http://chdewolden.nl/.

Opgeven kan per mail naar info@hzvvonderneemt.nl , graag uw naam, bedrijf en de naam van uw partner vermelden. Natuurlijk bent u ook zonder partner van harte welkom!