Pagina wordt geladen ...

Alfa College nieuwe sponsor HZVV

HZVV en Alfa College starten een samenwerking
 

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen wordt het Alfa College sponsor van de voetbalvereniging HZVV. Beide organisaties hebben elkaar gevonden en gaan een overeenkomst aan voor 3 jaar. Het doel van HZVV is om steeds meer bedrijven en organisaties aan zich te binden. HZVV is een voetbalclub die zich op het hoogste amateurniveau begeeft en onder meer de jeugd, vrijwilligers en de maatschappelijke betrokkenheid in een hoog vaandel heeft staan.

Alfa College

Alfa College

Het Alfa College zal naast de sponsorbijdrage samen met HZVV waar mogelijk de studenten minimaal vier keer per jaar inzetten binnen de vereniging. De verschillende afdelingen van het Alfa Collega, waaronder horeca, Leisure & Hospitality, retail en beveiliging, zullen studenten leveren en activiteiten uitvoeren.

HZVV Onderneemt

De commerciële club van HZVV, genaamd HZVV Onderneemt, is blij met de sponsorovereenkomst. Een lang gewenste wens gaat hiermee in vervulling. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten, aan de zijde van het Alfa College is men op zoek naar praktijkorganisaties en bij HZVV kan men volop de praktijk ondersteuning gebruiken. Professionals van HZVV verzorgen de begeleiding van de studenten.

HZVV -  PEC Zwolle

De eerste activiteit waar de studenten van het Alfa College ondersteuning gaan verlenen is de wedstrijd en organisatie rond om HZVV – PEC Zwolle op 4 juli jl. studenten waren mede verantwoordelijk voor o.a. horeca en beveiliging van dit evenement.