Pagina wordt geladen ...

Afier voegt zich in hoofdsponsorgroep HZVV

Afgelopen week tekenden Robert Nieland van HZVV Onderneemt en Erik-Jan Kreuze van Afier het contract waarmee Afier de komende jaren de verbintenis met HZVV intensiveert. Zo zullen ze ondermeer worden gepresenteerd als shirtsponsor op de uitshirt van HZVV 1 en shirtsponsor van het talententeam HZVV JO-17.

"We zien veel overeenkomsten tussen voetbal en ons vakgebied. Voetbal is een teamsport. Goede samenwerking tussen de spelers, coach, trainer en andere betrokkenen leidt tot de beste resultaten. Bij Afier, mensen voor cijfers, houden we van voetbal en van samenwerken. Ons professionele en toegewijde team zet zich in voor MKB-ondernemers. Samen gaan we voor het beste resultaat." vertelt Erik-Jan Kreuze.

Afier is een modern accountants- en advieskantoor met veel kennis en ervaring in het MKB. "We helpen ondernemers graag met hun jaarrekening en fiscale zaken, maar staan ook voor ze klaar als het gaat om IT, dashboards, benchmarks en vraagstukken over HR & Salaris. Wij weten graag wat er speelt, kijken vooruit en handelen doordacht" licht Erik-Jan toe. Afier heeft ruim 70 medewerk(st)ers en is gevestigd in Tynaarlo.