Pagina wordt geladen ...

Afier hoofdsponsor HZVV en shirtsponsor HZVV 2

Afier Accountants + Adviseurs is al jaren een van de trouwe hoofsponsoren van HZVV. En vanaf dit seizoen ook de trotse shirtsponsor van HZVV 2. Erik-Jan Kreuze van Afier over deze mooie verbintenis.

"Als liefhebber vind ik het mooi dat Afier HZVV kan steunen. Naast de vermelding op de kleding van de coaches van HZVV 1 mogen wij dit seizoen op het shirt van HZVV 2 staan. Dat zijn bewuste keuzes. De accountants en adviseurs van Afier mogen vaak als coach optreden en we voelen ons dus verbonden met de coaches van HZVV. Trainer Nexat Berisha kennen we allemaal nog van het kampioenschap in 2000. Maar de heren Poeste, Duinkerken en Schonewille zijn ook al samen tientallen jaren bij HZVV betrokken, die clubliefde spreekt Afier aan. Daarnaast is HZVV 2 eigenlijk het talententeam van ‘echte’ HZVV-ers. Alle jongens van dit team hebben bijna vanaf de kabouters bij HZVV gevoetbald. Velen stammen uit families die decennia bij HZVV betrokken zijn. Afier is als accountant en adviseur voor MKB-familiebedrijf ook decennia bij familiebedrijven betrokken. Staan in goede en zware tijden ondernemersfamilies bij, zorgen voor overdracht naar de nieuwe generatie en dat liefst ook nog op een fiscaal optimale wijze. Kortom Afier is blij met HZVV 2 verbonden te mogen zijn."

Afier is gevestigd aan de Handelsweg 16 te Tynaarlo, centraal in Noord-Nederland. Het kantoor met bijna 60 medewerkers heeft naast MKB-accountants en belastingadviseurs ook deskundigheid op het vak van wettelijke controles (AFM-vergunning), IT-audits, controle en advisering van non-profitinstellingen met name in onderwijs, cultuur, welzijn en zorg en kan bedrijven helpen door interim controllers financieel-bedrijfseconomische problemen te laten oplossen.

Voor meer info zie www.afier.com, bel Afier op 0592-530953 of bel Erik-Jan Kreuze op 06-20490649