Pagina wordt geladen ...

AB Bouw Hoofdsponsor HZVV


AB Bouw treed toe als Hoofdsponsor van HZVV met ingang van het nieuwe voetbal seizoen. Het bestuur van HZVV Onderneemt en HZVV is hiermee zeer verheugd en wensen AB Bouw heel veel succes de komende jaren. In 2014 maakte AB Bouw de stap om sponsor te worden van HZVV, nu naar 1 jaar co -sponsor wordt Andre Bouwmeester hoofdsponsor.

AB Bouw leeft voor voetbal

AB Bouw is geen onbekende in de voetbalsport, al jarenlang is Andre Bouwmeester als eigenaar en oprichter van AB Bouw betrokken bij de voetbalsport. Het komende voetbal seizoen dus als Hoofdsponsor van HZVV en tevens ook shirtsponsor. De naam van AB Bouw komt daarmee in beeld bij tal van clubs in Nederland, want HZVV gaat dit jaar de competitie in als Hoofdklasser. Andre Bouwmeester wenst op zijn beurt HZVV heel veel succes toe in die Hoofklasse.

AB Bouw Hoofdsponsor

Meesterbouwers van huis uit…

We zijn een aannemersbedrijf in de traditionele zin van het woord maar met een open oog voor nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector. Het resultaat zijn bouwwerken die er mogen zijn, en waar we dan ook trots op zijn.

Bouwen en Verbouwen is ons vak en dat kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. “Van een eerste idee tot en met het overhandigen van de voordeur sleutel” we verzorgen het allemaal graag voor u. Met enthousiasme, met vakmanschap en vanuit een grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers.

AB Bouw
Nieuwbouw in Hoogeveen of de regio

Naast nieuwbouw behoren ook verbouw en renovaties tot het vakgebied van AB Bouw. Met name voor kleine verbouwingen (erkers, bijkeukens, serres, dakkapellen, carports,ect.), vervangen van kozijnen (hout, kunststof of aluminium) en het leveren van alle benodigde materialen.
De juiste materialen op de juist manier verwerken en het geven van duidelijkheid: dat is de manier van werken. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering blijven bespreekbaar.


Niet te klein voor een grote opdracht maar zeker niet te groot voor nieuw- en verbouw van uw woningen !