Pagina wordt geladen ...

Actieve businessclub

 

Bestuur HZVV Onderneemt heeft er zin in!

Bestuur

De businessclub HZVV Onderneemt biedt haar leden een netwerkplatform. Tijdens het voetbalseizoen worden verschillende informele activiteiten georganiseerd, zowel rond wedstrijden van HZVV 1 als op andere momenten. Voorbeelden zijn een voetbalreis naar een wedstrijd in een buitenlandse competitie of aan avond Beer, Business & Brains. Zo wordt bijgedragen aan het versterken van de onderlinge band. Dit vergemakkelijkt het onderlinge contact en daarvan profiteren de leden bij het (onderling) zaken doen. Daarnaast profileren de leden zich richting de voetbalvereniging HZVV en haar achterban van enige duizenden mensen. Dit verhoogt de gunfactor en die is doorslaggevend om succesvol te ondernemen. Zo snijdt het mes ook aan uw kant!
 

Bijeenkomsten HZVV Onderneemt

Jaarlijks zijn er diverse bijeenkomsten, de agenda hiervoor is te vinden op onze website en per nieuwsbrief houden wij de leden en sponsors op de hoogte.

 

Contact

Wil u in contact komen met het bestuur, per telefoon of mail, of kom naar eens langs bij een wedstrijd of businessbijeenkomst.